Skannaa asiakirjoja ja lisää ne sovellukseen

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

2. Napauta .
  3. Valitse Ota kuva.

Jos näkyviin tulee hälytys, anna Kaspersky Password Managerille tarvittavat käyttöoikeudet.

Kamera-ikkuna avautuu.

Kuvien lisääminen Kaspersky Password Manageriin kolmannen osapuolen kameraohjelmistolla voi olla vaarallista. Tällaisella kameraohjelmistolla otetut kuvat tallennetaan laitteen galleriaan, josta ne voivat olla hyökkääjien käytettävissä. Käytä kolmannen osapuolen kameraohjelmistoa omalla vastuullasi.

4. Ota kuva asiakirjan ensimmäisestä sivusta.
  5. Napauta sovellusikkunassa Lisää kuvia ja yhdistä yhdeksi PDF-tiedostoksi.

Kamera-ikkuna avautuu.

6. Ota kuva asiakirjan seuraavasta sivusta.
  7. Toista vaiheet 5 ja 6 asiakirjan kaikille sivuille.
  8. Muokkaa tarvittaessa asiakirjan nimeä ja lisää kommentti.
  9. Napauta Tallenna PDF-muodossa.

Uusi asiakirja lisätään varastoon.